Breien: Een nieuwe trui

Breien voor uw kroost, da’s het summum van moederschap”, dat vindt een collega van me. Nu, dat is niet de reden dat ik graag brei. Het is nu eenmaal een hobby geworden sinds mijn zwangerschap. Mijn moeder vindt het nog altijd moeilijk om te geloven maarja… Voor mijn nieuwste project zocht ik een patroontje voor een trui. De vorige trui was wat groot uitgevallen en dus zocht ik nu een patroon zodat ik Matí meteen de nieuwe trui kon aantrekken. Na wat zoekwerk vond ik een leuk patroontje op knitty.com. Voor degenen die engelse patroontjes kunnen lezen, kijk hier.

Deze trui heeft toch wel wat tijd gekost. Er kruipen toch wel enkele uren tijd in zo’n breiwerk. Ik vond ook geen circulaire breinaald van 3,5 dus moest ik het stellen met een set dubbel-puntige naalden van mijn mama :) (thx mams!) Maar ik vind dat wel moeilijker om te breien dus duurde het toch wat langer. Al bij al was het resultaat er toch binnen een tweetal weken, en ik moet zeggen dat ik er toch trots op ben.

En hij past!! Hij is lekker warm en Matías staat er beeldig mee.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>